startpage / News / Vi søker ny salgsingeniør

Vi søker ny salgsingeniør

Etter nesten 50 år i bransjen er tiden kommet for en fase med fornyelser, modernisering og digitalisering. Vil du være med oss å utvikle selskapet videre?

John Gjerde AS er en leverandør av ventilsystem og innovative løsninger for den maritime industrien, både lokalt og internasjonalt. Vi er en del av den maritime klyngen på Sunnmøre med hovedkontor i Gjerdsvika. Selskapet har egen produksjonsenhet i Latvia - Saldus Welding LLC.

Arbeidsoppgaver og ansvar

Vi søker en teknisk dyktig, entusiastisk og selvgående kandidat som vil hjelpe oss med å oppnå våre vekstmål. Du får ansvar for salg og prosjektledelse, med en sentral rolle i salgs- og markedsteamet. Ditt nye arbeidssted blir i Ulsteinvik, og arbeidsoppgavene inkluderer:

- Tilbud, forhandling, ordrebehandling og fakturering
- E-handel (bruk og vedlikehold av nettløsninger til salg og markedsføring)
- CRM, budsjett, kalkyle
- Bruk av konstruksjonsverktøy (CAD/Inventor), ved mangel på erfaring kan det bli gitt opplæring.

Kompetanse og erfaring

Særlig relevant salgs- og ledererfaring kan kompensere for manglende formelle kvalifikasjoner. 

Relevant utdannelse og arbeidserfaring
- Beherske engelsk muntlig og skriftlig som arbeidsspråk
- Relevant bransjekunnskap

Om deg

Vi søker deg som har et talent for å skape og vedlikeholde gode relasjoner, er resultatorientert og har høy arbeidskapasitet. Du er selvstendig, men også en lagspiller som er fleksibel og bidrar til et hyggelig arbeidsmiljø. Noe reising må regnes med og vi ønsker søkere som ser på kundebesøk og messedeltakelse som inspirerende og interessante aktiviteter i arbeidslivet.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Et uformelt arbeidsmiljø med kort beslutningsvei. Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr en romslig stillingsinstruks med gode muligheter for å påvirke egen og selskapets videre utvikling.  

Ønsker du ytterligere informasjon, kontakt CEO Bjørnar Kleiven på telefon 916 81 884. Søknad sendes til bkleiven@gjerde.com.

Søknadsfrist: 22. oktober